free simple web templates
Informatika i informacijski sustavi moraju biti potpora poslovanju! Od svojih samih početaka Consultis kao tvrtka nastao je na premisama da informatika i rezultati informatike moraju biti brza, efikasna i dugoročna potpora poslovanju svake tvrtke. Nažalost u praksi se pokazuje da je informatika (u kooperaciji sa lošim donošenjem odluka) jedan od najčešćih kamena spotcanja rasta i napretka tvrtke ili organizacije, a također i jedan veliki financijski uteg. Da, to je istina... Osim ako se informatici pristupi na objektivan i realan način temeljen na analizi i projektiranju najboljih rješenja.

Poslovanje bez malih slova...

CONSULTIS - početak i vizija

Kada je osnivač tvrtke shvatio da većina korisnika informatike pokreće uvođenje informatičkih rješenja kao da to iz nekog razloga mora ili još gore zato jer je to moderno i svi to rade, postalo je vidljivo da informatiku (pogotovo malih subjekata) treba uvoditi analitično, odmjereno i realno. Jedino tada informatika neće postati siguran put u probleme. Sa željom za dogoročnim poslovanjem i efikasnim pružanjem najboljih mogućih rješenja za svoje klijente, Consultis ja osnovan 2012. godine. Glavna misao vodilja bila je korisniku omogućiti napredak i povećanje efikasnosti svakodnevnih poslovnih aktivnosti kroz implementaciju realno-potrebnih, efikasnih i financijski prihvatljivih rješenja. 

Naši partneri

Lanac je jako koliko i najslabija karika, zato su karike naših partnerstva izabrane od najjačih karika na tržištu...

Consultis Evolva partnerstvo

Najbolja praksa razvoja poslovnih i internet aplikacija! 
Evolva d.o.o. jedna je od najgrađivanijih eminentnih informatičkih tvrtki u Republici Hrvatskoj. Sa razvijenim vlastitim Framework sustavom, razvoj IT rješenja je brz, efikasan, bez grešaka u razvoju te se kao takav brzo i bezbolno implementira u svaki sustav.

Najmoderniji pristup marketingu vaše tvrtke! 
Naziv “Expertiva” je nastao od riječi expert (stručnjak) i perspektiva što odražava viziju da pomognemo pojedincima da grade uspjeh na temelju onoga u čemu su najbolji i jedinstveni.

Od početka smo usmjereni na marketing za one koji nude usluge. Prema zahtjevima klijenata djelatnost se s vremenom proširila i na online istraživanje, pripremu dokumentacije, koordinaciju virtualnih timova, poslovni i osobni razvoj. Tako pomažemo poduzetnim pojedincima da kroz kvalitetne usluge i ciljanu komunikaciju bolje služe svojim idealnim klijentima..

Consultis expertiva partnerstvo

Adresa

Švaljkovec 7a,                     
HR-49223 Sveti Križ Začretje         


Kontakti

Email: info@consultis.hr                 
Telefon: +385 (99) 33 555 66 
Skype: nenadvecek

Links

Evolva d.o.o.
Expertiva d.o.o. 


Povratna informacije

Molimo Vas da nam se povratno javite sa bilo kakvom idejom te savjetom ili pitanjem na koje ste naišli pregledavajući ove naše stranice.