POSLOVNO SAVJETOVANJE

Savjet je dobro primiti od svakoga...
... a poslušati samo od onih koji znaju što govore !!!

website templates

Strateško
planiranje

Vaša tvrtka treba jasno definirani put kojim će ravnati svi djelatnici tvrtke kao jedinstvena cjelina.
Ako još uvijek nemate razvijen strateški plan poslovanja, u velikom ste društvu sa 75% tvrtki koje ga također nemaju. Promijenite to !!!

Marketinško savjetovanje

Kako se svakodnevno mijenja svijet oko nas, tako se mijenju i kupci /klijenti. Svakodnevno njihove su potrebe drugačije, zahtjevnije, kompleksnije. 
Imate internu skupu ekipu marketing stručnjaka na fiksnoj plaći?
Obratite nam se !!!

Analiza i optimizacija poslovnih procesa

Svaka tvrtka dođe do trenutka kada zbog ubrzanog razvoja ili brzih promjena na tržištu dolazi do povećanja zahtjeva pred sve rusrse tvrtke. U tim trenucima poslovni procesi najčešće zbog zaokupljenosti resusa prestaju biti optimalni.
Vratite procese pod svoju kontrolu !!!

Priprema i korekcija poslovnih planova

Imate poslovni plan i sve vam je pod kontrolom? Samo sanjajte :)
Poslovni plan je (tj.mora biti) živi dokument koji je potrebno adaptirati sukladno redovitim promjenama u okolini u kojoj tvrtka posluje. To je nit vodilja vašeg poslovanja.
Neka bude ažurna i svrhovita!

Zašto odabrati naše "poslovno savjetovanje"?

Najčešći je slučaj koji susrećemo u praksi da u malim i srednje velikim tvrtkama zapravo se nitko ne bavi onime što je najvažnije u poslovanju: STRATEGIJOM.


Vaše (i svoje) postavljene ciljeve postižemo
analitičnim i sistematskim pristupanjem cjelovitom poslovnom sustavu
kroz sljedeće opisane faze...

Studije provedene nad malim i srednje velikim poduzećima ukazuju na činjenicu da je u gotovo u svim tvrtkama upravljanje strategijom i marketingom na iznimno niskim razinama. To direktno utječe na rezultate poslovanja!

Velik broj vlasnika malih i srednjih tvrtki nemaju razvijen nikakav strateški plan za svoje poslove. Tipično tome su najčešće ova dva razloga: ili zbog toga što smatraju da je strateško planiranje nešto prekomplicirano za njih i da se primjenjuje samo u velikim tvrtkama, ili jednostavno zato što izradi strateškog plana nisu pristupili zbog važnih svakodnevnih obveza. Veeelika greška!

Strateško planiranje (ili izrada strateškog plana) u svakoj (pa i najmanjoj) organizaciji vrlo je važna jer poslovanju omogućuje osjećaj, uvih u smjer u kojem se odvija te povratno daje mjerljive rezultate. Strateško planiranje je alat koji je koristan za upravljanje svakodnevnim odlukama te evaluaciju napretka i eventualnu primjenu korekcijskih mjera. 

Zajedno s vašim djelatnicima, Consultis će provesti analizu strategije vašeg poslovanja u sljedećih 8 glavnih odrednica...

  • ELIMINACIJA GUBITKA FOKUSA - strateško planiranje se često zapostavlja zbog svakodnevnih aktivnosti i/ili nedostatka resursa. 
  • UKLJUČIVANJE VAŠIH SURADNIKA - Vaš će strateški plan biti jači i pouzdaniji ako uključuje različite poglede na stvari i činjenice.
  • SPOZNAJA "TKO STE" - Misija, vizija i organizacijske vrijednosti će uvelike odrediti smjernice strateškog plana.
  • SAGLEDAVANJE VLASTITE TRENUTNE SITUACIJE - Kako biste spoznali i odredili gdje želite stići sa razvojem svoje tvrtke, morate razmjeti i svoju trenutnu poziciju (među konkurencijom, partnerima, financijama i sl.).
  • ODREĐIVANJE KRATKOROČIH I DUGOROČNIH CILJEVA - ovo je stavka na kojoj većina tvrtki pada. Nitko ne smatra da je potrebno definirati (i u obliku dokumenata specificirati) vlastite razvojne ciljeve.
  • KREIRANJE PLANA OSTVARIVANJA CILJEVA - zacrtajte si i isplanirajte put razvoja.
  • FOKUSIRANJE NA PROVEDBU - najbolji plan koji se ne provodi završi neuspjehom. Jesmo li vam sve rekli?
  • OSIGURANJE FLEKSIBILNOSTI PLANA - vaš strateški plan mora biti živi dokument. Mora se prilagođavati svakodnevnim promjenama u okolini.

SASTANAK  S  NAMA  JE
B E S P L A T A N

Adresa

Švaljkovec 7a,                     
HR-49223 Sveti Križ Začretje         


Kontakti

Email: info@consultis.hr                 
Telefon: +385 (99) 33 555 66 
Skype: nenadvecek

Links

Evolva d.o.o.
Expertiva d.o.o. 


Povratna informacije

Molimo Vas da nam se povratno javite sa bilo kakvom idejom te savjetom ili pitanjem na koje ste naišli pregledavajući ove naše stranice.