free amp template

FINANCIJSKA TRŽIŠTA

Bogati možete postati samo onda...
...kada vaš novac radi za vas.

Analiza
financijskih tokova

Iskreno se nadamo da ste trenutno sretni svojom likvidnošću, tj dotokom (i odljevom) financijskih sredstava. Da li bi se ta sreća nastavila da vam netko dubinski analizira mogućnosti optimizacije financijskih tokova?

Analiza
tokova kapitala

Kakva je raspodjela vaših finansijskih sredstava? Koliki udio imovine imate disperziran u  različitom kapitalu? Kako ste disperzirali rizik od gubitka ?
Kuda možete investirati kapital?
Tražite li investitora za svoje poslovne ideje?
Mi analiziramo i posredujemo za vas!

TPP
(third party provider)

Vjerujemo da ste upoznati sa Novim zakonom o platnom prometu. Sukladno istraživanjima, 2020. godine 50-70% plaćanja debitnim i kreditnim karticama biti će zamijenjeno plaćanjem putem mobitela.
Jesmo li vam dovoljno rekli?

PSD2 implementacija

Zajedno sa svojim partnerima, tvrtka Consultis u mogućnosti je ponuditi kompletnu implementaciju PSD2 odrednica u bankarsko poslovanje po principu 
"Ključ u ruke" !!!


Novim Zakonom o platnom prometu otvara se mogućnost uvođenja novih usluga poput usluge iniciranja plaćanja (TPP – third part provider) i usluge informiranja o računu. To su novo dodane usluge prema EU direktivi PSD2.
Usluga iniciranja plaćanja je pojednostavljeno rečeno
usluga plaćanja računa beskontaktnim putem – mobitelom.

Mobirise

TPP (third party provider) !!!

Tvrtke Evolva i Consultis zajedničkim naporima i suradnjom pred završetkom su svojeg TPP softverskog rješenja te se užurbano priprema dokumentacija i ostvaruju uvjeti za licenciranje naše tvrtke kao institucije za platni promet pri Hrvatskoj narodnoj banci (HNB).

Uključite se u TPP priču te postanite jednim od naših  "zlatnih" partnera

PSD2 tik tak...

Od dana 1.rujna, 2019 godine, bankarski sektor u Republici Hrvatskoj trebao bi biti spreman na primjenu (i podršku) odrednicama implementacije PSD2 direktive u svoje poslovanje.

2018/09/01 - Početak primjene EU PSD2 direktive 

Implementacija PSD2 EU direktive!

Ovaj postupak predstavlja jedan od izuzetno intezvnih IT projekata u svakoj bankarskoj organizaciji koja želi postati "sukladna" sa navedenom direktivom. Osim prilagodbe svojih internih (vlastitih) informacijskih sustava, pred bankom je posao prilagođavanja prema protokolarnim standardima za prijenos i razmjenu podataka kako to propisuje Direktiva.

U mogućnosti smo ponuditi bankama kompletnu implementaciju PSD2 direktive, a to podrazumijeva izgradnju i prilagodbu API sučelja prema protokolima razmjene podataka. Također nudimo vođenje kompletnog projekta (i projektne dokumentacije) prilagodbe Direktivi, testiranje kompletnog sustava te na kraju ustupanje gotovog rješenja banci po principu "ključ u ruke"

NAŠE RJEŠENJE JE IMPLEMENTIRANO I PROŠLO TESTNE RAZMJENE PODATAKA u jednoj od  eminentnih banaka u RH. Da tu priča ne bi stala, uprava koncerna donijela je odluku da će se implementirano rješenje koristiti u svim bankama grupacije.

Consultis PSD2 - the directive that will change banking as we know it

Adresa

Švaljkovec 7a,                     
HR-49223 Sveti Križ Začretje         


Kontakti

Email: info@consultis.hr                 
Telefon: +385 (99) 33 555 66 
Skype: nenadvecek

Links

Evolva d.o.o.
Expertiva d.o.o. 


Povratna informacije

Molimo Vas da nam se povratno javite sa bilo kakvom idejom te savjetom ili pitanjem na koje ste naišli pregledavajući ove naše stranice.