free web maker

Informatičke usluge

OPTIMIZACIJA POSLOVANJA

Krenite u uvođenje novih informacijskih i tehnoloških rješenja samo
ako će vaš sustav nakon toga biti bolji.
Međutim, pobrinite se da bude bolji i efikasniji !! 


Nemojte to prepustiti slučaju... povjerite posao stručnjacima !!!

Consultis Projektiranje informacijskih sustava

Projektiranje i dizajn IT sustava

Kada zajedničkim snagama definiramo cilj IT promjena, Consultis će provesti redizajn i implementaciju potrebnih informatičkih rješenja.

Mobirise

IT edukacija i savjetovanje

Svim djelatnicima za koje je to potrebno, biti će pružena adekvatna edukacija za optimalno korištenje novih IT alata popraćena uz potrebnu jasnu, lako dostupnu i preglednu dokumentaciju.

Consultis internet aplikacije

Internet aplikacije

Osim klasičnih IT aplikacija, ukoliko definiramo da je u vašem poslu potrebno omogućiti online praćenje poslovanja, biti će prema potrebama razvijene internet i mobilne aplikacije.

Consultis Baze podataka

Baze podataka

Sve aplikacije i sustavi koje će biti implemen-tirani u toku procesa primjene IT rješenja biti će temeljeni na poznatim, provjerenim i pouzdanim (PPP DB) bazama podataka.

Zašto odabrati naše IT usluge?

Kroz svoje IT usluge, od analize i (re)projektiranja sustava pa sve do edukacije vaših djelatnika, mi vaš informatički, ali i poslovni sustav, činimo efikasnijim i optimiziranim za izazove poslovanja u 21. stoljeću.


Vaše (i svoje) postavljene ciljeve postižemo
analitičnim i sistematskim pristupanjem cjelovitom poslovnom sustavu
kroz sljedeće opisane faze...

  1. ANALIZA TRENUTNOG STANJA SUSTAVA - Zajedno sa stručnim kadrom organizacije u kojoj se provodi uvođenje novih ili redizajniranih IT rješenja, Consultis najprije provodi detaljnu analizu stanja sustava te utvrđivanje ciljeva promjena. Temeljem toga definiraju se odrednice koje je potrebno provesti u svrhu postizanja zacrtanih ciljeva organizacije.
  2. PROJEKTIRANJE I (RE)DIZAJN - Nakon provedene (re)definicije ciljeva o zadataka, djelatnici Consultisa pristupaju dizajnu novog sustava. Kroz više iteracija kroz konzultacije sa djelatnicima klijentske tvrtke provodi se redizajn procesa dok se ne utvrti prihvatljivost rješenja. 
  3. IZRADA I IMPLEMENTACIJA rješenja - tokom ove faze Consultis primjenom informatičkih metodologija i alata razvoja nove IT proizvode koji će naknadno nakon temeljitog testiranja biti implementirani u postojeći sustav tvrtke klijenta.
  4. EDUKACIJA za korištenje i primjenu novih sustava - Consultis ovu fazu provedbe primjene IT rješenja smatra krucijalnom, pa čak i najvažnijom za uspješan start uvedenih IT rješenja. Naime, nakon što su nova rješenja implementirana u sustav, temeljno i detaljno se provodi edukacija djelatnika tvrtke klijenta kako bi svaki djelatnik nove sustave mogao koristiti optimalno i bez ikakve bojazni. Edukacija se odvija kroz rješavanje unaprijed pripremljenih zadataka na edukacijskim instancama sustava.
  5. PODRŠKA korisnicima sustava -  Iako korisnici novog sustava prođu detaljnu edukaciju, ponekada se može dogoditi da se nađu u situaciji da nisu sigurni kako nešto odraditi s novim sustavom. Tada im na raspolaganju mora biti strpljiva i komunikativna podrška koja im je u stanju pomoći u svakoj nedoumici.

Adresa

Švaljkovec 7a,                     
HR-49223 Sveti Križ Začretje         


Kontakti

Email: info@consultis.hr                 
Telefon: +385 (99) 33 555 66 
Skype: nenadvecek

Links

Evolva d.o.o.
Expertiva d.o.o. 


Povratna informacije

Molimo Vas da nam se povratno javite sa bilo kakvom idejom te savjetom ili pitanjem na koje ste naišli pregledavajući ove naše stranice.